Answer:
D
Explanation: I took the quiz :)
The answer is B. Object of preposition
Economic concern and stability
Explanation:
The economic problem, which is sometimes considered the basic or core economic problem, argues that the available resources of an economy are inadequate to satisfy all human needs and desires. Economics involves learning how money can be distributed under inadequate circumstances.
The avoidance of undue volatility of the macro economy ensures economic stability. The economy would be seen as economically stable with fairly constant production growth and low and stable inflation.
The claim in the passage, "Beyond Thirst: The Global Water Crisis" is this: "Left unchecked, the crisis will only worsen."
<h3>What is a Claim?</h3>
A claim is an opinion that is usually made at the introductory part of a text. In the second paragraph of the cited passage, the author claimed that there is an existing challenge with water, which left unchecked, will only worsen.
In the body of the passage, he supported this claim with proof.
Learn more about claims here:
brainly.com/question/2748145
Go to quizzlet and type the same question in