Answer: many reasons for wanting to acquire the Louisiana Territory. The reasons included future protection, expansion, prosperity and the mystery of unknown lands. President Jefferson had a personal library filled with the world's largest selection of books on the Louisiana Territory.
Explanation: rephrase this
Answer:
revolutionary republic
Explanation:
A revolutionary republic is a form of government whose main tenets are popular sovereignty, rule of law, and representative democracy. It is based in part on the ideas of Whig and Enlightenment thinkers, and was favored by revolutionaries during the Age of Revolution.
Answer:
1. Searches and Seizures
2. Probable Cause
3. Illegal Search
Explanation:
The Fourth Amendment states that "the right of the people to be secure in their persons, houses, papers, and effect against unreasonable SEARCHES AND SEIZURES, shall not be violated, and no Warrants shall issue, but upon PROBABLE CAUSE supported by Oath or affirmation, and particularly describing the place to be searched, and the persons or things to be seized.
The exclusionary rule states that evidence cannot be admitted if it was gathered during ILLEGAL SEARCH.
Option C. From the passage that we have here what Abigail Adams was saying was that her husband has to consider the the laws of the new government would affect women like her.
<h3>What is the summary of the passage?</h3>
The summary here is that she is telling her husband on the reasons whey the men in the society should not be given too much power to surpass that of the women according to her, it may cause them to become tyrants who did not care about women.
She tried to talk about the ways that the former leaders of America made the women in the land to have no rights. Hence we can say that she was fighting for the rights of women here.
In summary we can say that From the passage that we have here what Abigail Adams was saying was that her husband has to consider the the laws of the new government would affect women like her.
Read more on Abigail Adams here
brainly.com/question/903349
#SPJ1
Answer:
Staff Instruction Department
Explanation:
Cooperate Co-ordination could be seen as the harmonisation or unification/integration of the different efforts of group members in an organization such as in their different departments so that there is a unified effort towards the pursuit of the goals of the organization. Management may do this through the staff instruction department.