The answer is C because the rest us exactly what boycotting something is!
<span>C. Rand doesn't want to climb the rock wall because he is afraid.
I agree with C being the correct answer. Throughout the passage, he describes the sweat pouring off Rand and repeatedly talks to himself about how they won't let him fall. We don't know from the passage if Tad is in charge of his safety rope so D is out. A and B are both incorrect - he doesn't mention looking silly and his sweaty hands are just a piece of the passage.
</span>
Third Person Objective—the narrator is not part of the story and does not know characters’ thoughts or a feeling, but only states their actions and speech. Imagine you are holding a video camera. You see all the action, but there is no one to tell you what the actors are thinking.
Hope this helps :)