Answer:
Warren Buffet thinks that the five most dangerous words in business are "everyone else is doing it" because people follow misguided approaches simply because all people follow it. They don't follow their true passion, which actually separates the most successful people from everyone else.
Explanation:
Warren Buffet is considered one of the richest businessman in the world. <u><em>He is the CEO of Berkshire Hathaway,</em></u> an American company. He is also regarded as a successful investor.
Much of Warren Buffet's success is deeply rooted in his business principles and practices. He's also popular for stating that the five most dangerous words in business are "everyone else is doing it." He believes that people shouldn't follow what other people are doing in order to be successful, instead they should follow their own passion. <em><u>This can make them more creative and help come up with better decisions. </u></em>
Answer:
lay
Explanation:
lay is the correct verb because you are putting your head on the throw pillow
Answer:
because without a mother then you cant have any offsprings AKA Babys
Explanation:
The above question wants to analyze your writing skill. For that reason, I can't write your journal entry, but I'll show you how to write it.
<h3>Steps to writing journal entry</h3>
- Choose one of Odysseus' adventures.
- Read the original text about this adventure.
- Read summaries and articles that present the most important points of this adventure.
- Write the journal entry, showing how Odysseus felt during the adventure.
The diary entry must be written from the first-person point of view. In that case, you must pretend to be Odysseus and write down his perception at the time the adventure was taking place.
Learn more about first-person point of view at the link:
brainly.com/question/14834722
#SPJ1
The statement about melatonin as the chemical that regulates the sleep and wake cycle is the supporting detail. Thus, option D supports the main idea of the passage.
<h3>What is a supporting detail?</h3>
Supporting detail is a statement that includes the data that are well researched and have examples and detailed descriptions that support the central idea that serves the purpose of the essay.
The main idea is the central thought that the passage wants to deliver to its reader and is supported by the details that clarify the idea about the topic.
Here the main idea is about the sleep cycle that is regulated by the hormone melatonin released by the brain. It balances the sleep and the wake cycle of the person and varies with the age. Its release controls the sleep pattern and regulates the best function of the body.
Therefore, the release of melatonin best supports the idea of the passage.
Learn more about supporting details here:
brainly.com/question/11669714
#SPJ1