Answer:
In order to maintain power over another.
Explanation:
Countries invade each other in the middle east in order to maintain its power and interests in the region. This region is an area of competition for global powers, such as Russia and the United States of America and conflict also occur between rivalries, such as Qatar versus Saudi Arabia and Iran and Saudi Arabia. So to claim power and protect interests in the region conflict occur in the middle east.
Answer:
Yes, with a condition.
Explanation:
Renewable energy sources and have always been available on the planet, but until recently, humans have not had the technology necessary to harness them. Since solar and wind energy are limitless, it clearly makes sense to invest the necessary amounts of money to build one-time infrastructure capable of powering all human activity without depleting natural resources.
The condition that is a prerequisite already being fulfilled is that technology be developed to make alternative energy solutions <em>economically viable and profitable </em>enough to be able to compete with traditional non-renewable sources.
In the text this passage was provided for, you should have been able to locate the fallowing passage: "the theory that the lithosphere is broken into pieces that float on the asthenosphere."
Answer: Lithoshpere