Answer:
2. Ashley closed her eyes and pictured a beautiful lake.
4 is the other
choice Ashley closes her eyes and pictured a beautiful lake
Answer: The effect of the point of view is A) the reader gets direct advice on the process. Moreover, the author's purpose is A) to explain how to get around meat restrictions. Finally, the point of view that the author uses in this passage is B) Second person.
Explanation: The point of view that the author uses in this passage is second person as<u> he is directly addressing the reader.</u> What indicates this is the <u>use of the second person pronoun "you"</u>. As a result,<u> the reader receives direct advice from the writer</u>, which is mainly expressed in the first sentence ("If you are really determined to eat meat all week, it is possible to buy a license to do so"). Therefore, the advice is the effect of the second person point of view. As regards the author's purpose, <u>he intends to explain the reader how to eat meat despite the restrictions</u> set on the consumption of this type of food. This is also expressed in the first sentence of the passage.
Answer:
This was when Patria saw a young boy around her boy's age get shot at the retreat. This was a critical turning point for her as she realised that could have been her son who was shot and she wanted to join in the revolution to protect her family. This is the reason she joined in the revolution.
Explanation:
Answer:
A.) They are tragic
Explanation:
Not 100% sure its right but im 99% sure.
Mark me brainleist
C...............................i did the same problem