1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Stells [14]
3 years ago
8

Read this passage:

English
1 answer:
salantis [7]3 years ago
6 0

C. The passage begins with a description of plastic's problems in  order to call attention to the good qualities of aluminum.

Throughout the passage the author speaks of plastic in negative terms. He says that it's "not very strong...not very durable...does not decompose." These are all the problems with using plastic as a material for containers. The author then goes on to speak about aluminum. We know that the author favors aluminum because he speaks of all it's positive traits. He says that it is "much stronger...conducts electricity...is very easy to recycle." All of these lines show us that the author pays attention to the good qualities of aluminum.

You might be interested in
I was in the park is correct or I was at the park is correct sentence. ​
zhuklara [117]

Answer:

i was in the park

Explanation:

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
The author's main motive was most likely which of these?
damaskus [11]

The author's main motive was most likely the <u>need to</u><u> convince people</u><u> that </u><u>fossils are important</u><u> </u>

<u />

<h3>Importance of fossils :</h3>

Fossils provide important evidence for evolution and therefore the adaptation of plants and animals to their environments. Fossil evidence provides a record of how creatures evolved and the way this process can be represented by a 'tree of life', showing that each one species are related to each other

<h3>What are fossils ?</h3>

Fossils are traces of ancient life. for several people the word “fossil” probably conjures an image of a bit of hardened bone or shell, but fossils can take many forms. An imprint of a leaf, an insect preserved in amber or a footprint are all samples of different types of fossils. Scientists use fossils to collect information about the lives and evolutionary relationships of organisms, for understanding geological change and even for locating fuel reserves.

Learn more about fossils :

brainly.com/question/19507461

#SPJ9

8 0
1 year ago
Which word best describes the speaker's relationship to "some men" in "Summer"?
lianna [129]
There exists the same question that has the following choices.
A. Much in nature is contradictory, like the speaker's views.
B. Nature is more important to the speaker than humans.
C. Nature may be more important than the speaker claims.
D. The natural world intrudes on many human endeavors.

The correct answer is letter <span>C. Nature may be more important than the speaker claims.</span>

6 0
3 years ago
Why do you smile, why do you love what you have now? Serious question no wrong answer, unless it’s those links or you don’t answ
sukhopar [10]

Answer:

You smile when your happy and when people make you happy :)

Explanation:

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Think about the news story. Why are California fishermen worried?
Katarina [22]

Given the news story titled; "California’s first offshore wind project has Morro Bay fishermen worried" we understand that: California fishermen are worried that offshore wind farms on the West Coast "will become another place they can’t fish."

<h3>What are the fishermen worried about?</h3>

The fishermen in the text are worried that when wind turbines are introduced in the West and Central Coasts, they stood the risk of losing yet another portion of land that would have been dedicated to fish farming.

This was coming after they had already lost some portion of their lands to places that were now marked as marine protected territories.

The fishermen should be rightly worried because fishing was a source of livelihood for them. Now, that wind turbines have been approved by the Biden administration, they stood the risk of losing more portions of land. This will grossly affect their activities.

Learn more about wind turbines here:

brainly.com/question/14435431

#SPJ1

5 0
1 year ago
Other questions:
  • 10. In practice management, just like any organization, there are four (4) methods to make a decision: unilateral, bargaining, c
    6·1 answer
  • The lines "There is always room for everything / in her bottomless red purse" contain an example of
    10·1 answer
  • 6. REREAD Reread lines 80-87. In what way is Lincoln's death a
    12·1 answer
  • What is the meaning of (temporland)?
    5·2 answers
  • What is the central idea of the passage from Friendship by Ralph Waldo Emerson ​
    6·1 answer
  • I didnt ride/havent ridden a horse much this summer.
    5·1 answer
  • Read the passage from Sugar Changed the World.
    9·1 answer
  • Helppppp plzz I don’t have time to read it
    12·1 answer
  • Create a rough timeline showing when the inventions discussed in the article were first created. Make sure the order is correct,
    7·1 answer
  • Send me the answers soon ​
    9·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!