1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
nikklg [1K]
3 years ago
13

El verbo correcto complete the sentences with the correct verb form. a mí ____ música las 24 horas del día.

Spanish
2 answers:
Tems11 [23]3 years ago
4 0
A mi me gusta la música las 24 horas del día. That’s the right one.
Crazy boy [7]3 years ago
3 0
<span>The correct verb complete the sentences with the correct verb form. <span>to me __awesome__ music 24 hours a day.</span></span>
You might be interested in
Am i uglyyyy just look at my pic
Firdavs [7]

Answer:

ur pretty

Explanation:

8 0
3 years ago
PUT THE CORRECT FORM OF THE VERB
Lelu [443]
<h3>PUT THE CORRECT FORM OF THE VERB</h3>

Bold Answers:

Question 1: Juan y lucia _________ (encontrarse) cansados.

Answer 1: Juan y Lucía se encuentran cansados.

Translation 1: Juan and Lucia feel tired.

-

Question 2: Un pablo ______ (doler) la cabeza.

Answer 2: A Pablo le duele la cabeza.

Translation 2: Paul's head hurts.

-

Question 3: Tú y yo ___________ (sentirse) contentos.

Answer 3: Tú y yo  nos sentimos contentos.

Translation 3: You and I feel happy.

-

Question 4: A ellos _______ (doler) la espalda.

Answer 4: A ellos les duele la espalda.

Translation 4: They have a back pain.

-

Question 5: Nosotros __________ (sentirse) enfermos.

Answer 5: Nosotros nos sentimos enfermos.

Translation 5: We feel sick.

-

Question 6: Yo ____________ (sentirse) bien.

Answer 6: Yo me siento bien.

Translation 6: I feel good.

-

Question 7: A mi hermano Andres no _______ (doler) el estómago hoy.

Answer 7: A mi hermano Andrés no le duele el estómago hoy.

Translation 7: My brother Andres does not have a stomach ache today.

-

Question 8: Mis abuelos no ________ (sentirse) bien y no van al parque.

Answer 8: Mis abuelos no se sienten bien y no van al parque.

Translation 8: My grandparents do not feel well and do not go to the park.

-

Question 9: Mis amigos _________ (encontrarse) enfermos, tienen queja.

Answer 9: Mis amigos se encuentran enfermos, tienen queja.

Translation 9: My friends are sick, they have a pain.

-

Question 10: Yo ________ (sentirse) triste porque no puedo salir.

Answer 10: Yo me siento triste porque no puedo salir.

Translation 10: I feel sad because I can not go out.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

6 0
3 years ago
How do i answer the question
sleet_krkn [62]
Well, your question is "How" do you answer the question, so I won't give you the answers (because I have no clue anyways)

Your simply answer 7-15 by filling in the missing word in the box. The sentences are missing words, and you have to find the correct form of that word that fits the sentence and makes it complete. In spanish, of course.
~Hope this helps!
4 0
3 years ago
La flor es linda, pero _______________ es la más linda. a. ésta c. este d. aquellos b. estas
anyanavicka [17]
A. ésta is the answer

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Write the correct form of the reflexive verb in parentheses.
ivann1987 [24]
Yo (me llamo) Carlos.
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Como se llamaba oaxaca en aquellos dias
    6·2 answers
  • Sentido literal de blanco clamor del mar ensortijado<br><br>ayuda porfa rapido
    10·1 answer
  • Âbuenos días, señorita. quiero trabajar en esta compañía, ¿me puede dar una _____?
    13·1 answer
  • Spanish :/<br><br> Explain why Spain has such a varied climate.
    10·2 answers
  • Escoge la opción que completa las frases con la forma correcta de los verbos en el futuro. Choose the option to complete the sen
    9·2 answers
  • 1) ¿Vas a jugar al tenis este fin de semana? —No, no _____ jugar al tenis.
    10·2 answers
  • Si tuvieseis que hacerle una entrevista a Darren Sugg (creador de fornite) que preguntas le harias.
    13·1 answer
  • Translate He drank milk into Spanish in the box below:
    15·2 answers
  • Como afecta la convivencia por la corrupción<br>​
    14·1 answer
  • Connotativo de miedo y paz
    8·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!