Answer: A. He wants to remind them they have fought great monsters before.
Explanation:
Answer:
D. He is shown without clothing
Explanation:
Outside of the palace of Kiskindha, Sugriva roars out his challenge to his usurping brother Bali, so that the very birds fall out of the sky in fright, while Rama and Laksmana and the other monkeys look on from the right. On the left is the monkey king's palace, from which Bali, his queen Tara and ministers have emerged on hearing the uproar. Tara advises him not to fight, but to no avail. Bali and his party all wear human costume, except for turbans, while Bali himself wears a crown.
<span> D. During the time of King Arthur
i did the test</span>
The rhetorical device used in the passage is simile, since we have two things being compared with the use of the word "like", as explained below.
<h3>What is simile?</h3>
Simile is a type of figurative language often used as a rhetorical device. The purpose of a simile is to compare two different things so as to give one the qualities of the other. A simile will always rely on the use of words such as "like" or "as".
In the passage "Watching Genna dance is like watching snowflakes swirl in a breeze," two different actions are being compared. Notice that the word "like" is present, which makes the simile quite easy to identify. Perhaps what the speaker means is that Genna dances as beautifully as the snowflakes swirl in a breeze.
Learn more about simile here:
brainly.com/question/14234454
#SPJ1