Answer:
Correct answer is D. Lafayette could not speak freely about these ideas everywhere.
Explanation:
A is not correct as we can conclude that Lafayette actually has developed a really strong ideas about Revolution.
B is not correct as we cannot conclude that from this passage, and of course on the other side it is impossible that everyone had same ideas.
C is not correct as of course that ideas of revolution were widespread across the country, and as we can see also among the members Masonic Military Lodge there were people with same ideas.
D is correct answer as it is obvious from the passage that he could freely speak about his attitudes after he joined the Lodge.
C.) Hideki Tojo was the leading general and prime minister of japan during world war 2
The Great Compromise helped determine how each of the US states was to be represented in the Congress.
Explanation:
The Great Compromise was an agreement made between large states and small states regarding how much power states would have under the United States Constitution. It is also called the Connecticut compromise . It led to the creation of the two houses in congress.
House of representatives was determined by the states population and the senate had two senators as per the proportion of the state. This deal strike a balance between small and highly populated large states.
<span>Most original Native American governments lend support to the "Evolution" theory of the origin of government. All Native American 'Governments' were Socialist Republics</span>
D. constantine.
He himself converted to Christianity.