stagflation is a situation in which the inflation rate is high, the economic growth rate slows, and unemployment remains steadily high. It presents a dilemma for economic policy, since actions intended to lower inflation may exacerbate unemployment, and vice versa.
Answer:
Because they were richer than the south so therefore they can pay for more to help them out.
Explanation:
Listen to my new playlist! https://open.spotify.com/playlist/2OmVJb8VeE0HZtU56u6IFC
Mark brainliest!!
The main idea from the passage is most clearly supported by the illustration is
- Men and women are treated differently by law.
According to the question, we are to discuss about main idea from the passage is most clearly supported by the illustration .
As a result if this, we can see that the passage stressed about the way law treat individuals based on gender difference.
Therefore, based on the passage Men and women are treated differently by law.
Learn more about passage at;
brainly.com/question/12555695
the devastation it experienced in World War II.