Answer:
Explanation:
A Terrible Night
Kabir and his friends were returning home from an outing when their car broke down in the middle of the forest. It was night time and the sky was filled with dark clouds and bright stars. One of Kabir's friends got down of the vehicle. He found out that there was some problem with the engine. Then they noticed some strange occurings around them. The headlight of the car started blinking. There were bats flying from above their heads and some strange sounds coming from the forest. They were terrified as the sound was approaching them. And suddenly the sound stopped. Now they calmed down.
When they turned back to look at the engine, they saw something. All of them were terrified. They couldn't believe their eyes. A woman wearing a while cloth was standing in the front. All their faces turned white with fear
as she approached them. She held a bloody knife in her hands. She came nearer and nearer. Kabir and his friends started running away. One of his friends fell down. Everyone were so frightened that they did not care to help him even though the poor fellow was screaming at the top of his voice. They turned back and saw that the woman was taking away the poor fellow along with her while the boy was drenched in tears . The next thing they noticed was the woman standing infront of them. She was almost about to kill them as well when phew........ he woke up. It was just a dream!!!!!
Hope this helps
plz mark as brainliest!!!!!!!
We can see from the passage that dolphins have become a symbol of a new age of love, peace and harmony.
According to the writer, people love dolphins because they consider them to be beautiful and intelligent.
<h3>What are dolphins?</h3>
Dolphins are actually known as cetaceans that are small-toothed and possess curved mouths. These creatures are known to be marine creatures that are found in every ocean. There are 36 dolphin species.
We can see that from the passage above it's clear that the writer shows that people love dolphins because they consider them to be beautiful and intelligent.
Learn more about dolphins on brainly.com/question/7965205
Answer: By leading the Utilitarian movement.
Explanation: John Stuart Mill is an English phylosopher,known as one the greatest English phylosophers in history,he was born the year 1806. He was the one who led the Utilitarian movement which is known to be a movement concerned about the happiness of the people.
The Utilitarian Theory tries to show that all happiness is very vital for the wellbeing of man,and that all Government actions should be geared towards completly removing pains from the lives of people.
Answer:
1.and, whereas
2.while,not only, but, and
3.since, until
4. And, although, than, or
5. Neither, nor, not only, but they also
Explanation:
Answer: In first person point of view the narrator is a character in the story, dictating events from their perspective using "I" or "we."
Explanation: hope it helped don't for get drop a like\heart