I believe the answer is:
1. Ivan Ilyich wanted to weep, wanted to be petted and cried over, and then his colleague Shebek would come, and instead of weeping and being petted, Ivan Ilyich would assume a serious, severe, and profound air.
2. "This falsity around him and within him did more than anything else to poison his last days
From the first sentence, the narrator infer that even when a member of rising middle class is experiencing grief, they are forced to hide it due to the concern of their social standing.
From the second sentence, the narrator infers that unability to express emotion started to eating them from the inside and make them miserable.
Until then, if working-poor<span> people think they need food stamps and want to claim them, fine--the states shouldn't make that difficult (as some, allegedly, have done).</span>
The author used DETAILED DESCRIPTION to create compelling characters in the passage given above.
From the passage given above, it can be seen that the author took his time to describe the characters and the settings in details. This gives the readers the opportunity to mentally picture the characters and the settings in the story.
Answer:
ok good to know
mark me brainiest plz thank you for that i will use that for the rest of the few weeks
Explanation:
can you mark me brainiest plz
can you mark me brainiest plz
<span>The component of exercise that's most often overlooked is intensity. During an exercise given an exercise program the things to do are strategically made to have the best effects. The program will now depend on the user to give intensity. It is a common misconception that when doing the exercise in a fast paced manner the more effective it is, sometimes an exercise needs to be done slowly to be safe and to have maximum effects.</span>