The answer is A, anti-fungal drugs.
According to the passage, "but if the problem persists, see a doctor who can prescribe anti-fungal drugs". In additional, at the beginning of the passage, it already stated that athlete's foot is caused by a fungus, so we can sure that the answer is A.
Answer:
Due to the density, it should sink further down.
Explanation:
...require a living host cell to survive.
Answer:
At an occluded front, the cold air mass from the cold front meets the cool air that was ahead of the warm front. The warm air rises as these air masses come together. ... The temperature may warm or cool. After the front passes, the sky is usually clearer and the air is drier.
link: https://www.windows2universe.org/earth/Atmosphere/tstorm/occl_front.html