Answer:
The answer is
Explanation:
D option is the correct answer.
Hope this helps....
Have a nice day!!!!
Answer:
B. to resolve a conflict
Explanation:
Option B is the correct answer because it shows the new state of Parvana. This tells us that something actually has happened before her hair started falling more and more.
This passage reveals what happened to her hair after her fell away. She began to feel differently. Her whole face brightened up.
This passage actually shows that a conflict is being resolve here. This brings the story to the conclusion.
What does the text say? like tell me the sentence
Answer:
Antonio is portrayed as a melancholy character from the outset of the play. In the first scene, Antonio's friends, Salarino and Solanio, insist that Antonio is upset and depressed about his ships. Antonio is a wealthy merchant whose money is invested in his ships.
Explanation:
Answer:
I learned that today is January 26th 2021. I learned today is Tuesday. I also learned that today is a weekday.