1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Nadusha1986 [10]
3 years ago
14

Select the false cognate of "carpeta."

Spanish
2 answers:
ladessa [460]3 years ago
8 0
<h3>Select the false cognate of "carpeta."</h3>

Answer: A) carpet

Explanation:

Carpeta means "folder",  but some people by likeness might think that folder means "carpet", but this word means "alfombra" in Spanish.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​  

Umnica [9.8K]3 years ago
7 0
I believe the word you're looking for is Alfombra. If I am incorrect, I apologize.
You might be interested in
Hi i need help with this please !!!
shusha [124]

Answer:

A.Ella/El que esta haciendo ?

B.Tu Que estas haciendo?

C. Usted que etsa haciendo ?

Explanation:

8 0
3 years ago
SPANISH SPEAKERS PLEASER HELP!!
nalin [4]

Answer:

1- Las personas tienen que ir a algún lugar en el tren.

(The person has to go somewhere on the train)

2- Las personas están bajando del tren.

(People are getting off the train.)

3- Las personas ahora van a tener que intercambiar de tren para llegar al lugar que quieren ir.

(People are now going to have to change trains to get to the place they want to go.)

Las personas tienen que ir a algún lugar en el tren. Las personas están bajando del tren. Las personas ahora van a tener que intercambiar de tren para llegar al lugar que quieren ir.

(The person has to go somewhere on the train. People are getting of the train. People are now going to have to change trains to get to the place they want to go.)

Explanation:

Espero haberte ayudado. :)

(I hope I've helped.) :)

5 0
3 years ago
La juventud no esta perdida
Ira Lisetskai [31]

la juventud no esta perdidala juventud no esta perdida la juventud no esta perdidala juventud no esta perdidala juventud no esta perdidala juventud no esta perdidala juventud no esta perdidala juventud no esta perdidala juventud no esta perdidala juventud no esta perdidala juventud no esta perdida

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
PUT THE CORRECT FORM OF THE VERB
Lelu [443]
<h3>PUT THE CORRECT FORM OF THE VERB</h3>

Bold Answers:

Question 1: Juan y lucia _________ (encontrarse) cansados.

Answer 1: Juan y Lucía se encuentran cansados.

Translation 1: Juan and Lucia feel tired.

-

Question 2: Un pablo ______ (doler) la cabeza.

Answer 2: A Pablo le duele la cabeza.

Translation 2: Paul's head hurts.

-

Question 3: Tú y yo ___________ (sentirse) contentos.

Answer 3: Tú y yo  nos sentimos contentos.

Translation 3: You and I feel happy.

-

Question 4: A ellos _______ (doler) la espalda.

Answer 4: A ellos les duele la espalda.

Translation 4: They have a back pain.

-

Question 5: Nosotros __________ (sentirse) enfermos.

Answer 5: Nosotros nos sentimos enfermos.

Translation 5: We feel sick.

-

Question 6: Yo ____________ (sentirse) bien.

Answer 6: Yo me siento bien.

Translation 6: I feel good.

-

Question 7: A mi hermano Andres no _______ (doler) el estómago hoy.

Answer 7: A mi hermano Andrés no le duele el estómago hoy.

Translation 7: My brother Andres does not have a stomach ache today.

-

Question 8: Mis abuelos no ________ (sentirse) bien y no van al parque.

Answer 8: Mis abuelos no se sienten bien y no van al parque.

Translation 8: My grandparents do not feel well and do not go to the park.

-

Question 9: Mis amigos _________ (encontrarse) enfermos, tienen queja.

Answer 9: Mis amigos se encuentran enfermos, tienen queja.

Translation 9: My friends are sick, they have a pain.

-

Question 10: Yo ________ (sentirse) triste porque no puedo salir.

Answer 10: Yo me siento triste porque no puedo salir.

Translation 10: I feel sad because I can not go out.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

6 0
3 years ago
How do you say 'what are you talking about' in spanish? please sound it out .
chubhunter [2.5K]
<span><em>~de qué estás hablando</em>
how to say it:  
de: <em>day</em>
qué: <em>K</em>
</span>estás: <span><em>es-stas </em>
</span>hablando: <em>hey-bland-o</em>
<em>~Hope this helped! :)</em>
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Cual fue el proposito de TAFOS
    7·2 answers
  • How does spanish often express the idea of "to get" or "to become "
    6·1 answer
  • aved Fill in the blanks with the correct present tense form of the reflexive verb in parentheses. Remember there are two parts t
    6·1 answer
  • Miguel (me / le) da aretes de plata a Susana.<br> A- me<br> B- le
    10·2 answers
  • Help with Spanish hw
    11·1 answer
  • ¿Cuáles son las preguntas basicas que ua noticia o nota periodística debe responder?​
    8·1 answer
  • Carmen: Usted necesita llevar los platos.
    13·2 answers
  • Write the present progressive form of the verb in parentheses.
    6·2 answers
  • Completa el diálogo con los pronombres que faltan.
    11·2 answers
  • Thank u!! Question below
    5·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!