Answer:
- The Inca road system is regarded as one of the greatest monumental engineering achievements
- Inca engineers tailored the road to the landscape, using containment walls, paving stones, and stairways
- Inca engineers were the first to build suspension bridges, which used thick cables to hold up the walkway
Hope this helps :)
Answer:
The detail that best supports the answer to part A is:
“The Internet has radically changed how news sources communicate with their audience, and it has made it harder to define ‘news media’ exactly.” ( Paragraph 1)
Explanation:
The passage talks about different sources of 'news media'. It can be newspapers or radio or various internet sources which either read or write about the recent events happening across the globe. The passage also says that news media tries to unbiased as much as possible but it is very difficult to decide whether a given information is unbiased or not.
The detail from text which supports this is Option A. It says how internet being so wide these days that it becomes difficult to make out which news from 'news media' is correct and unbiased.
Answer:
yo this is just a geuss, i have not even learned about that subject yet, but maybe it is because they did not know How to keep records. Maybe they were not smart enough to keep them. Or maybe it is because they had no access to the technology to keep records. don't fail the class because of my advise though.
Explanation:
Again don't be completly reliant on this answer, i'm literally a middle school student that has no education on this topic. i hope it helps!