elementary are most best time of are life maybe the playtime the fieldtrips
but it is something just felling great and doing fun things in school to play around kinder to 5 is the best school years because it will never fell like thoes days agin going out side playing around trowing a football and running and doing stuff like hide and seek and tag were fun just the point is elementary you will never forget thoes fun days
Answer:
I would come home from school everyday and go to the park to clean and make sure everything is tidy
The central idea of the paragraph in this exceprt the author adopts is that her parents barely dealt with the circumstances of living under a dictatorship despite the humiliating tributes done by Trujillo they unwillingly made part of, so the best idea is the last option "<em>The author’s parents tried to get by in the dictatorship, but felt humiliated by the tributes they were forced to participate in."</em> As expressed in the passage, the author's parents tried to keep a low profile to avoid detection from police, but having a handful of daughters made it difficult, and they could not take any risks but to accede to stand the dictatorship.
Answer:The similes and metaphors that Montag uses to describe Clarisse demonstrate his fascination an infatuation with her.
Explanation:
I am pretty sure that the “men of goodwill” that Gladden describes is <span>D. reformers. I choose this option because in this passage you can see description of a person or group of people that could change something if they were rich and powerful. I bet you wll agree with me.
Regards.</span>