Dilation is a transformation that does not produce a congruent image.
When the dilation factor is greater than 1, the resultant figure is bigger than original.
When the dilation factor is less than 1, the resultant figure is shorter than original.
Dilation, then causes enlargement or contraction, which, of course, do not produce a congruent image with the original one.
1) Never underestimate your self. This is the correct answer because the passage implies that Tersa had doubt in herself and she thought she will never be good at basketball. But when the time came for her to step up, she did and she made the right calls allowing her team to win this game. (Answer: B)
2). By encouraging her to stay on the team to the end of the season. If she had let her left the team, the team would of probably of lost the game because they didn't have anyone to guide them. Alissa knew she made the right decision by telling her to stay and she would do it again if it were to ever happen. (Answer = B)
3). What was a fictional statement is that Terssa is a talented basketball player. Although she did make the team win, the narrator implies that she isn't good at basketball hence why she is always on the bench. ( Answer = C)
4). The Main conflict of the passage is that Terssa wanted to quit the team because she wasn't good but she did want to spend more bonding time with her sister. (Answer: D)
5). Teresa left practice early because she felt discourage with the practice felling she was bringing the team down and she didn't want to be on the team anymore. (Answer - C)
6). Teresa continued to play basketball even though she had a difficult time because she wanted to spend more quality bonding time with her sister. (Answer = B)
Mmmm what i think is because people are always in there phones instead of doing what there supposed to do ? Or ...
Answer:
B. Women have been held back by men’s view of what they can do.
Explanation:
Unfortunately, at the beginning of the 20th century, when the book was written, society still was very unequal and men didn’t believe in women’s independence. Fathers didn’t have high hopes and expectations for their daughters: instead of wanting them to study, have money of their own and a career, they preferred them to stay at home with their families until they met someone and got married. This why the society was strongly patriarchal. Power was given to men in most areas of life and women were given the role of homemakers.
Billy Jo thinks that the sky is blue because the sun paints it each morning.
<em>Billy Jo thinks that the sky is blue</em>. This is the independent clause. It has meaning by itself.
..<em>because the sun paints it each morning</em>. This is the dependent clause. It does not have meaning by itself. It needs the independent clause. It gives extra information -reason- related to the information in the independent clause.