The correct answer is D) It describes how individualism and imagination help man appreciate nature.
For Romanticists, nature was the most important thing. They felt at home in nature, and their feelings often mirrored the state in nature at that particular moment. Nature was their escape from the society that stifled them and their imagination. This is why they turned to nature, escaping from everything and everyone, and learning how to live on their own.
Virgil
Shakespeare
Hesiod
Dante
Marlowe
from oldest to newest Hesiod, Virgil, Dante, Marlowe, and Shakespeare (Im not sure about Marlowe and Shakespeare, they came around the same time, but Marlowe died before Shakespeare)
The main idea that is expressed in the passage from "Names/Nombres" by Julia Alvarez is that a name has no influence on an individual’s identity. Hence, Option B is the correct statement.
<h3>What is the vital concept of the Names Nombres?</h3>
It argues that humans and matters are named due to their qualities, which contributes to the concept that the exceptional name is an earned name.
Julia's emotions about her name modified through the years withinside the tale Names Nombres. In the start, Julia became very defensive of the precise pronunciation of her name and as the tale moved on, she become much less worried about that.
Hence, The main idea that is expressed in the passage from "Names/Nombres" by Julia Alvarez is that a name has no influence on an individual’s identity. Option B is the correct statement.
learn more about "Names/Nombres":
brainly.com/question/11053205
#SPJ1
Answer:
Explanation:
They didn't.
The program began with "We interrupt this program to bring you an important announcement.
What followed was the War of the Worlds.
It didn't matter. The audience listening in was actually quite small -- somewhere around 2% of the listeners listening to everything.