1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
mart [117]
3 years ago
15

1. ¿____ deportes practicas para relajarte? Cuáles Cuánto Qué

Spanish
1 answer:
masha68 [24]3 years ago
6 0

1. ¿____ deportes practicas para relajarte? <em>Cuáles Cuánto Qué</em>

Answer 1.) ¿Qué deportes practicas para relajarte?

Translation 1: What sports do you practice to relax?

2. ¿____ es su hija, señor Fernández: la chica rubia o la chica pelirroja? <em>Quién Dónde Qué</em>

Answer 2.) ¿Quién es su hija, señor Fernández: la chica rubia o la chica pelirroja?

Translation 2: Who is your daughter, Mr. Fernández: the blonde girl or the redhead girl?

3. ¿____ tienes tu primera cita con ese muchacho, Julia? <em>A qué hora Cómo Quién </em>

Answer 3.) ¿A qué hora tienes tu primera cita con ese muchacho, Julia? Translation 3: What time do you have your first date with that boy, Julia?

4. Supe que te divorciaste, Valeria. ¿____ tiempo estuviste casada? <em>Cuál Cuánto Por qué </em>

Answer 4.) Supe que te divorciaste, Valeria. ¿Cuánto tiempo estuviste casada?

Translation 4: I knew you divorced, Valeria. How long were you married?

5. ¿____ van a venir a tu cumpleaños? ¿Sólo tus amigos? ¿O también invitaste a tus compañeros de trabajo? <em>Cuánto Qué Quiénes</em>

Answer 5.) ¿Quiénes van a venir a tu cumpleaños? ¿Sólo tus amigos? ¿O también invitaste a tus compañeros de trabajo?

Translation 5: Who will come to your birthday? Only your friends? Or did you also invite your coworkers?

6. ¿____ te graduaste de ingeniero, Fabián? <em>Cuándo Cuánto Qué</em>  Answer 6.) ¿Cuándo te graduaste de ingeniero, Fabián?

Translation 6: When did you graduate as an engineer, Fabian?

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

You might be interested in
I need help I’m desperate :/
SOVA2 [1]

Answer:

Do you need to answer in English or Spanish?

4 0
2 years ago
In which countries is the gaucho culture an important aspect?
zavuch27 [327]
Argentine and Uruguayan I think
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Aste importantă ținuta vestimentară în impresia pe care ne facem despre un om?. Explică de ce.​
Zielflug [23.3K]
I don’t speak Portuguese or whatever language ur speaking
7 0
3 years ago
Como prevenir el vomito?
dalvyx [7]
It means how to prevent vomiting. There are many ways to do this. Best way is to not eat.
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
What is the opposite of <br> No veo a nadie jamas
Mumz [18]

Answer:

yo siempre veo a alguien.

Explanation:

Hope this helped!

4 0
3 years ago
Other questions:
  • What is the translation of the “a” personal
    14·2 answers
  • Question 1 with 1 blank Costa Rica es el país de Centroamérica con la población más colón costaricense ______. Question 2 with 1
    11·1 answer
  • Pppppppppppplzzzzzzzzzzzzzzzz
    8·2 answers
  • realismo mágico es una técnica que combina la realidad y la fantasía así que no hay ninguna diferencia entre las dos. T F
    10·1 answer
  • ¿Cómo actuar frente algunos tipos de microorganismo dañinos en la alimentación?
    12·1 answer
  • ¿Que herramientas puedo emplear para aprender a leer e interpretar gráficos?<br>Ayuda, porfavor.​
    11·1 answer
  • Luisa es 3 años más joven que su hermano Juan.
    10·1 answer
  • En una fiesta escolar se sirven 6 litros de agua fresca entre los 15 niños del salón ¿aquien le toca mas?
    9·2 answers
  • Indicate the item you prefer by using demonstrative adjectives in spanish
    7·1 answer
  • Write 5 simple questions in Spanish using the question words you learned this week. Be sure to use 5 different verbs.
    8·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!