Which is the most likely purpose of the dashes in "That I did always love"?Dashes encourage the readers to note individual words
Answer:
Appreciation would always be present regardless of the fact that Prospero’s treatment of Caliban changed. Because of Prospero’s initial kindness toward Caliban, an appreciation was there. Again, even if the treatment changed, that appreciation of initial kindness would never be changed to resentment. Further, even if it were possible for Caliban to be more appreciative, what would really have had to change were the actions, not the feelings (which is what appreciation is—a feeling). Perhaps if Caliban had done more to show his appreciation, Prospero’s treatment of Caliban would not have changed to harshness.
:
In the passage 2, the author’s purpose is to inform people that it is important to consider how a fine might affect businesses and the economy.
<h3>What is a fine?</h3>
Fine is the amount of money or a penalty that is taken or assigned, when someone gets punished for doing a crime or an offense.
The passage is about assigned a fine when there is wastage of water anywhere, because water is precious, and it shouldn't be wasted.
Thus, the correct option is A.
Learn more about fine
brainly.com/question/15817879
#SPJ1
Answer:
a
Explanation:
the others don't make sense