C towards that understanding
Answer: The effect of the point of view is A) the reader gets direct advice on the process. Moreover, the author's purpose is A) to explain how to get around meat restrictions. Finally, the point of view that the author uses in this passage is B) Second person.
Explanation: The point of view that the author uses in this passage is second person as<u> he is directly addressing the reader.</u> What indicates this is the <u>use of the second person pronoun "you"</u>. As a result,<u> the reader receives direct advice from the writer</u>, which is mainly expressed in the first sentence ("If you are really determined to eat meat all week, it is possible to buy a license to do so"). Therefore, the advice is the effect of the second person point of view. As regards the author's purpose, <u>he intends to explain the reader how to eat meat despite the restrictions</u> set on the consumption of this type of food. This is also expressed in the first sentence of the passage.
Answer:
They explain why the writer's claim is true.
Explanation:
I did it on a test and got it correct
The correct answer is Simple
Explanation:
The sentence "Australia's rain forests are located in the northeast" is composed of a subject "Australia's rain forests" and a predicate "are located in the northeast" (verb and other details that complete an idea). This means this sentence only contains one clause (subject-verb/predicate unit) and due to this, it is classified as a simple sentence. Indeed, compound or complex sentences should contain two or more clauses but in simple sentences, there is only one clause or grammatical unit that is complete and expresses an idea.