According to the passage, European countries have a problem with entrepreneurs starting businessses because there is a lack of entrepreneurs in Europe. In order to promote entrepreneurs, the passage suggest to change school education, change administrative requirements and find investors that are easier to attract.
Answer: Bipolar disorder
Explanation: Taking into consideration the symptoms described, Calvin would most likely be diagnosed with bipolar disorder. This disorder is one of the "mood disorders" where a person experiments both spectrums of depression and mania, meaning that it goes from feeling the worst to being the best among other things.
Impulsivity, irritability and perception distortion are other common symptoms presented in bipolar patients.
Answer:
A major policy of the German Nazi Party was Lebensraum ("living space") for the German nation based on claims that Germany after World War I was facing an overpopulation crisis and that expansion was needed to end the country's overpopulation within existing confined territory.
Answer:
The Kansas-Nebraska Act allowed each territory to decide the issue of slavery on the basis of popular sovereignty. Kansas with slavery would violate the Missouri Compromise, which had kept the Union from falling apart for the last thirty-four years. The long-standing compromise would have to be repealed.
Explanation:
The one that is the power granted to the legislative branch by the constitution is:
Expressed powers
One of the example of expressed powers is : the power to declare wars
hope this helps