Answer:
narrative poetry
Explanation:
A ballad is a form of narrative poetry, often set to music. The term is derived from Old French <em>ballade</em> "dancing song". Originally it meant a song intended to accompany a dance; later it began to denote "a short narrative poem suitable for singing".
Answer:
Factual detail: The folks were full of misery, then. Got sick with the up and down of the sea.
Fictional detail: The ones that could fly shed their wings. They couldn't take their wings across the water on the slave ships.
Explanation:
'The People Could Fly' is a book authored by Virginia Hamilton which consists of twenty four folk tales regarding animals, fairy tales, tales related to supernatural and so on.
From the passage, we can one out that it consist of details which are factual and which aren't true. The line, '"The ones that could fly shed their wings. They couldn't take their wings across the water on the slave ships" is a fictional one mainly because in reality, people cannot really fly.
Another detail from the passage which says 'The folks were full of misery, then. Got sick with the up and down of the sea' is a factual detail. This is because folks where taken from their home on ships, and there is a likelyhood of sea sickness for many people who travel on ship.
he grinds his teeth together, suggesting his intolerance for fantasy
Answer:
I plan to prove that college athletes should be paid to play. This matters because many people going into college play sports and they give up much of their time to do so. The athletes at a college are almost always the first students to arrive and the last to leave the campus. They arrive early to begin training and stay late because of big games. They should be paid because they give up a lot of their time to be at the practices. Some teams practice during class times which can mess up an athlete's academic schedule, others practice late at night when an athlete would want to be doing their homework or hanging out with friends. They should be paid because each win they have they give the college popularity and even perhaps money.
Counter claim: Athletes do not need to be paid because they got a scholarship to come which helps pay for their schooling already.
Explanation:
"They are both tragic heroes"is the character type among the following choices given in the question that <span>is found in both Welles's Macbeth and Shakespeare's Macbeth. The correct option among all the options given in the question is the third option or option "C". I hope the answer has come to your help.</span>