Answer:The future of our country is dependa the on the students being taught in that country for they will serve a purpose for it. If they were not taught the country’s future would be devastating. The federal government helps civilians acquire the education through student aid and free public schooling.
Explanation:That’s my opinion on that question.
Answer: Over the decade following passage of the Stamp Act in 1765, a series of unpopular British laws met with stiff opposition in the colonies, fueling a bitter struggle over whether Parliament had the right to tax the colonists without the consent of the representative colonial governments.
The Declaration of Independence was written for two reasons. First, as the name suggests, it was intended to declare the independence of Britain's North American colonies from their mother country. This, the document explains, is why the colonists took up arms, and why they are declaring independence.
Answer:
The answer to your question would be the second choice; <em><u>"To declare the plan to punish those who had committed war crimes"</u></em>
Explanation:
In the passage it states that the "International military tribunal was established for trial and punishment of the major war criminals of the European". Which leads to the second answer choice matching the passage.
I Hope this Helps!!!
Answer:what are the answer options
Explanation:
The correct answer is C. Google the Jim Crowe laws and you will see why. ^w^