For starters, Sir Gawain is not as noble as Beowulf. While Beowulf is presented as a great and noble warrior, we see Gawain as a bit of a proud hasty warrior that feels superior to anyone, seen in Arthur's hall when he just wants to fight without even thinking about it, and we can also see that he's very human considering how he made the mistake in Green king's court when he lied about the kiss and was scared. Beowulf on the other hand is an idealized warrior whose only mistake is in the end when his Hubris gets the best of him. The hubris wasn't a problem in his youth because his body and skill could follow his endeavors.
I think the answer would be restless
The inference is that the use of juxtaposition in this excerpt affect the meaning of the passage affect the understanding of the setting as C. it illustrates a literal and figurative divide between two places.
<h3>What is an inference?</h3>
It should be noted that an inference is the conclusion deduced based on the information given in the excerpt.
In this case, the inference is that the use of juxtaposition in this excerpt affect the meaning of the passage affect the understanding of the setting as it illustrates a literal and figurative divide between two places.
Learn more about inference on:
brainly.com/question/25280941
#SPJ4
Answer:
It affects narrative elements such as tone, theme, and tension, but, most importantly, it affects the relationship between narrator, reader, and protagonist. Second- person point of view creates a unique relationship between narrator, reader, and protagonist that first- and third-person do not share.
Explanation:
hope this helps
brainliest is appreciated
stay safe
the same person keeps copying all of my answers and reporting me and saying i copied them so watch out im sorry if that happens :(
Answer: There are no options
Explanation: