Answer:
A relevant and engaging example would be a chart that compares the incidence of bullying in schools that use uniforms and schools that do not use uniforms.
Explanation:
A graph could show how the incidence of bullying cases in schools that use uniforms is less than in schools that do not use uniforms. This example would be relevant and engaging because it would be able to show that many students who do not fit into standards considered "cool" and therefore become displaced and possible victims of bullying, would be protected with the use of uniforms, in addition to being easier for those students to fit in and make friends.
The responses which are the main ideas presented in Chapter 4 are described as follows:
- Daredevils are good for businesses at Niagara Falls because their feats attract tourists.
- Niagara Falls attracts many daredevils to perform there because of the dangerous conditions.
<h3>Where are Niagara falls located?</h3>
Niagara Falls consists of two waterfalls on the Niagara River that sketches the frontier between New York and Ontario, Canada.
The context of this excerpt of chapter 4 illustrates the beauty of Niagara Falls and the craving of doing stunts in such dangerous conditions. Some daredevils are interested and have the desire to do stunts in order to attract tourists.
Therefore, it is well described above.
To learn more about Niagara falls, refer to the link;
brainly.com/question/27649658
#SPJ1
Did you read the passage anyways all you have to do to get your answer is read it’s right there in the passage but your answer is the first one
Space travel is the next step B