<span>Pleasures make people neglect their long-term goals. The lotus made the men completely forget about going home with the pleasure they gave to them.</span>
Your answer would be 1/6, 1/5, then 3/5, because the more fractions of something there are, the smaller it gets
Answer:
c. an advertisement
Explanation:
The passage would most likely be found in an advertisement. This is because of the way it is written. The text includes promotional offers and includes statements that favor the product over all others.
Here are quotes that back my explanation:
• “Why not try one today? The first one is on us!” This is a fine example of a promotional offer.
• “This is the best drink in the whole world!” This quote clearly shows the author of the passage is providing a biased opinion to interest the reader, since their is no such thing as the world best drink.
From the excerpt and the historical context, one can understand that the league of women is constituted by wome from all sorts of different backgrounds, some are "ladies", meaning married women, like Mary Dreier, while others are working class women, like Leonora O'Reilly. This means that <em>the support of weathy league women contributed to the succesful outcome of the female workers' strike. </em>The first option is the right answer.