1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
weeeeeb [17]
4 years ago
10

On page 209 what does click mean? The adoration of Jenna Fox

English
1 answer:
ICE Princess25 [194]4 years ago
4 0

yes it is the adoration of jenna fox


You might be interested in
Which statement best reflects the central idea of “an excerpt from Theodore Roosevelt: An intimate biography” best supports the
krok68 [10]

Answer:

D. All men, regardless of their backgrounds, could be successful in America.

Explanation:

This question is incomplete. According to a different source, the complete question is the following:

Which statement best reflects the central idea of "An Excerpt from Theodore Roosevelt: An Intimate Biography"?

A. Only men born into educated families could be successful in America.

B. Only men with backgrounds similar to Lincoln's background could be successful in America,

C. Only men with backgrounds similar to Roosevelt's background could be successful in America,

D. All men, regardless of their backgrounds, could be successful in America.

In the text  “An excerpt from Theodore Roosevelt: An intimate biography,” we learn about Theodore Roosevelt. Theodore Roosevelt was the 26th President  of the United States. However, he is also remembered for various other reasons, such as his interests in science (particularly conservation, naturalism, biology, zoology and taxidermy) and his strong personality.

In the text, we learn that Roosevelt was able to achieve this life not because of privilege, but due to his hard work. He was a sickly child who suffered from poor health and asthma. Moreover, he was homeschooled in an irregular way. Nevertheless, his dedication, intelligence and hard work allowed him to succeed. This story indicates, according to the text, that all men could be successful in America, regardless of their background or upbringing.

6 0
4 years ago
Nothing Gold Can Stay By Robert Frost.
svetlana [45]
When the speaker says “nothing gold can stay” Robert Frost is trying to symbolize the idea of no beauty or joy can last forever.
8 0
3 years ago
Will give Brainlest if u answer these questions
lutik1710 [3]

Answer:

The passage is called " Frederick Douglass "What to the Slave is the Fourth of July?" The file PDF name is called: "Douglass-Worksheet-Middle-School-FINAL.pdf")

1. The tone of this passage is:

A. Happy

B. Encouraging

C. Frustrated

D. Celebratory

2. Frederick Douglass thinks that all people are entitled to liberty and fair treatment. He thinks this idea is:

A. Confusing

B. Obvious

C. Complicated

D. Up for debate

3. If someone told you to write a persuasive paper on whether or not you're a person, what would you think of that prompt? How would you answer it?

4. Did you have trouble answering the last question? Why or why not?

5. Douglass says that's not all human beings have an automatic right to freedom. why would trying to explain this concept be insulting to a person's intelligence?

6. The first and last lines really sum up the central idea of this passage. Put them each in your own words

3 0
3 years ago
The robot revolution isn't a thing of the future - robots are taking over right
kompoz [17]

u can say how robots are seemingly taking over our world and this is our one and only world; humans created these robots yet these robots are gonna soon take over our places in society ------ soon we'll be worthless while the robots become priceless to mother earth; our past actions to make the world a better one will all be futile as we have no longer any stand in the world with the existence of robots.

hope this helps:))

good luck for your exam too:)) u can do it

7 0
3 years ago
Anne (Startled). But there’s no one in the building now.
lukranit [14]

Answer:

They can never leave the hiding place, because it is not safe.

Explanation:

It explains in the text that she can not go down on sunday or to listen to the radio. That rules out the the last option. He says you must never leave, because it isn't safe, so that rules out the first option and the second option. The text explains that they should never leave because it isn't safe and that is what the 3rd answer says.

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Based on the elements you just identified, write one to
    6·1 answer
  • What’s the correct answer
    12·2 answers
  • Which is the correct answer?
    6·2 answers
  • Read the excerpt from Ralph Waldo Emerson’s "Self-Reliance."
    10·2 answers
  • The army is committed to developing and maintaining a professional workplace in which all individuals are treated with dignity a
    9·2 answers
  • One clue that this is a biography and not
    9·1 answer
  • What is the summary of the poem sketch by carl​
    12·1 answer
  • What's 73,250=
    9·1 answer
  • This is a long one please help!
    11·2 answers
  • Write a rough draft and a normal story about a haunted house with Spooky,creaky,scary,creepy,cursed,dark, black,loud,crackly,til
    12·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!