Answer:
the use of "Those that I," followed by a verb
the use of "I do not," followed by a verb
Explanation:
Grammatical structure is the arrangement of different elements such as verbs, adjectives, adverbs etc. in a sentence such that they create different grammatical formations, thereby creating rhythm or emphasizing in the work. In this excerpt from the poem "<em>An Irish Airman Foresees His Death</em>", this type of grammatical formation is found in two places- "those that I" and "I do not", with their preceding verbs ""fight" and "guard" and succeeding words "hate" and "love", giving the antithesis of each other.
The excerpt from the passage where the author most clearly uses
logical reasoning to make his or her argument persuasive is Option C.
<h3>What is logical reasoning?</h3>
The practice of persuasion by appealing to the rationality of the audience can be defined as logical reasoning.
it involves the practice of subjecting the ideas to factual and rational analysis.
Hence it is right to state that the excerpt from the passage where the author most clearly uses logical reasoning to make his or her argument persuasive is the excerpt that reads:
"Of course, you could travel by car and see the country that way. However, car travel is very tiring for whoever does the driving, unless you make lots of time-consuming stops." (Option C)
Learn more about logical reasoning at:
brainly.com/question/25175983
#SPJ1
Answer:
C suddenly.soon. Meanwhile
Explanation:
i just took the quiz