Boys played the female roles in Shakespeare's plays when the plays were first produced because women did not perform in the theater during that era. Acting was not considered a reputable profession, and women typically stayed away from this type of work.
Nine justices serve on the U.S. Supreme Court
The Middle colonies were called the “Breadbasket colonies” because of their fertile soil, ideal for farming.
The main idea from the passage is most clearly supported by the illustration is
- Men and women are treated differently by law.
According to the question, we are to discuss about main idea from the passage is most clearly supported by the illustration .
As a result if this, we can see that the passage stressed about the way law treat individuals based on gender difference.
Therefore, based on the passage Men and women are treated differently by law.
Learn more about passage at;
brainly.com/question/12555695
Answer:
It means that you are basically unforgettable, and that you are always on their mind.
Explanation: