Answer:
well I really can't see the options cos, u didn't give any options but, how abooooout forcing or rushing the conflict
Answer:
1. The lair becomes brighter after Grendel's mother dies, and Beowulf is able to inspect his surroundings. He finds Grendel's body and, to take further revenge, he decapitates the corpse. Beowulf swims back to the surface of the lake, where his warriors are overjoyed to see him.
2. I am unsure sorry!
3. Beowulf saw great treasures there in the hall, but all that he took away was Grendel's head and the hilt of the sword, its blade having wasted away. He swam to the surface, and his valiant thanes rejoiced in seeing him safe and sound. They returned to Heorot, bearing Grendel's head upon a spear.
Explanation:
<span>A. Hyperbole
There is happiness, and then there is the happiness described in this passage. Hyperbole is an extreme exaggeration, and the author here is extremely exaggerating the happiness that the man is feeling. He is overemphasizing aspects of happiness and stretching them to the farthest explanation in order to create humor in the passage.</span>
Piggy is very smart yet naive and Ralph is calculating and a good leader (ps I hated this book XD)