Answer:
Helpfull will be the adjective
Answer:
Low Frequency, Long Wavelength, and Low Energy Transfer
Explanation:
Radio waves are on the larger(and lower frequency) side of the electromagnetic spectrum. These longer wavelengths mean that radio waves have a lower frequency because it takes longer for larger waves to travel. Therefore, less radio waves can travel a certain distance in a minute than a wave of a shorter wavelenght(and therefore lower frequency). Radio waves are considered a low-energy transfer wave. This is because they can be used in most environments for communication, air-traffic control, and broadcasting with little to no harm to the organisms around them. Even though radio waves can be found all around us, because they don't carry much energy, we aren't harmed by the radio waves.
Men's earnings are largely viewed as supplemental to women's. D would be the correct option.
<h3>What is gender pay gap?</h3>
It is the deliberate reduction in the pay of women as opposed to men in the same job position.
The gender pay gap is justified by a couple of arguments. These include:
- Women being employed in lower-paying jobs as opposed to men.
- Women sacrificing career growth in favor of raising children.
- Women asking for lesser payment during the selection phase
Thus, the earnings of men being viewed as supplemental to women's is not one of the arguments used in justifying the gender pay gap.
More on gender pay gap can be found here: brainly.com/question/14511610
#SPJ1
a) women are disproportionately employed in lower-paying, lower-status occupations
b) Women leave the labor market to care for children and elderly parents and then re-enter it
c) women underestimate their worth to employers and ask for less than their male counterparts
d) Men's earnings are largely viewed as supplemental to women's
There are different aspect to a passage. whatever happened “ at the beginning of the passage most likely serves is to spark the reader’s interest in learning what will follow.
- There are different ways authors do arose the interest of its readers. The phrase arose the interest of the readers to follow or read more about the passage.
The method uses to spark the interest of the reader is by giving the reader hints, keeping them interested to know what will happen in the ending.
See full question from
In context, the phrase “Whatever happened” at the beginning of the passage most likely serves to
answer choices
a. establish that the narrator is not omniscient
b. introduce the idea that the truth can never be fully known
c. imply that the events that follow are not of great significance
d. spark the reader’s interest in learning what will follow
e. signal to the reader that the story will be in the mystery genre
Learn more from
brainly.com/question/24645785