Answer:
Explanation:
Reread the passage and you will have you answer
talk is the answer of the passage
Answer:
(C) An autobiography's primary purpose is to entertain but it is also considered factual.
This is because the story is about the author, and the author is the one writing the story. The author will try to entertain the readers about his life and story, but it is also factual because it is true.
Because the co-workers Rita kept her eyes on her work and never said much. Laura concluded that Rita wasn't very smart. When a new procedure was introduced on their floor, Laura made several errors. Rita showed her a simple way to remember each step.
The correct answer is - The insane live in a reality of their own.
The narrator's reality isn't the same as the old man's reality - this is because the narrator is insane. However, he wasn't always insane - what drew him to madness is the old man's 'eye of a vulture.' He became fascinated with the eye, started hating it so much that he wanted to kill the old man, which he did. After that, his madness didn't go away - it just grew stronger until he admitted his crime.