Answer:
quiet
Explanation:
The word in the passage which defines sedate is quiet.
The passage was taken from the poem "An essay on Man".
The poem "An essay on Man" was published in the year 1733-1734 by a man called Alexander Pope. Alexander Pope who lived between the year 1688-1744 was regarded and known as one of the prominent English poets and the leading poet during the early years of the eighteenth century. The poem in question was dedicated to Henry st John, The 1st Viscount Bolingbroke. This is the reason behind the opening line "Awake, St John". It is an effort to vindicate or exonerate the ways of God to Man
Answer:
An almanac (also spelled almanack and almanach) is an annual publication listing a set of events forthcoming in the next year
Explanation:
It includes information like weather forecasts, farmers' planting dates, tide tables, and other tabular data often arranged according to the calendar. Celestial figures and various statistics are found in almanacs, such as the rising and setting times of the Sun and Moon, dates of eclipses, hours of high and low tides, and religious festivals.
The answer would be
C.Foreign policy on immigration, in regard to how many people can live in a country and still preserve its resources
Answer:
The owner is scared that he and the group will be caught breaking the law.