Answer:
The criminal investigation causes Mrs. Peters and Mrs. Hale to feel protective of Mrs. Wright.
Explanation:
From the diary of Anne Frank, which was a diary that talked about a very young girl, This diary was kept by Anne Frank. The example of external motivation in the passage is Mrs. Peters and Mrs. Hale were able to felt protected as a result of activities of
The criminal investigation.
Answer:
I'm thinking that "riding to their deaths" could mean two different things.
1. A simile, Riding to their deaths can mean riding for a long time.
2. Literally, Riding to their deaths can also mean that they are going to get into trouble from something ahead.
Explanation:
Could you be more specific like what’s the name of the story and list the answer selections
Answer:
Hoped you passed it looks hard
Explanation:
1. A title for this excerpt of Franklin D. Roosevelt's Inaugural Address is 'No Markets for their produce.' This title will help you to remember what this passage is about and remind you of the Great Depression's state.
2.Questions I'd like answered are:
After this excerpt, did he propose a solution? And did it work? (Obviously something did, but how long did that take?)
3.**'the withered leaves of industrial enterprise lie on every side;'** This is a similie to understand or visualise the state of the economy. *; the means of exchange are frozen in the currents of trade;* Metaphor to show the weariness of the time.
4. Our ability to pay has fallen; government of all kinds is faced by serious curtailment of income;..the savings of many years in thousands of families are gone.
5. Some other marks that will help you understand the information are "In such a spirit on my part and on yours we face our common difficulties. They concern, thank God, only material things. Values have shrunken to fantastic levels; taxes have risen; our ability to pay has fallen; government of all kinds is faced by serious curtailment of income<span>..." This information is most important because it gives you not only a visual, but also an emotional feeling at that time.</span>