Answer: The effect of the point of view is A) the reader gets direct advice on the process. Moreover, the author's purpose is A) to explain how to get around meat restrictions. Finally, the point of view that the author uses in this passage is B) Second person.
Explanation: The point of view that the author uses in this passage is second person as<u> he is directly addressing the reader.</u> What indicates this is the <u>use of the second person pronoun "you"</u>. As a result,<u> the reader receives direct advice from the writer</u>, which is mainly expressed in the first sentence ("If you are really determined to eat meat all week, it is possible to buy a license to do so"). Therefore, the advice is the effect of the second person point of view. As regards the author's purpose, <u>he intends to explain the reader how to eat meat despite the restrictions</u> set on the consumption of this type of food. This is also expressed in the first sentence of the passage.
When love is around it isn't always right since it's Adam and Eve not Adam and Steve, You see girls can like girls and guys can like guys or we can like both don't be in despise, It's true love and amazing as can be it might even last longer then anybody's, Lbtq we support you.
48 = 12*4
2 square roots 12 = 48
12 = 4*3
4 square roots 6 = 48
Answer: 4*square roots 6
Answer:
Secondary Source
Explanation:
the book is a primary source abd the review about the book is a secondary source
Answer:
Ummmmm there is no question
Explanation: