1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Savatey [412]
3 years ago
11

Read the passage from chapter 17 of The Prince.

English
2 answers:
adelina 88 [10]3 years ago
6 0

Answer:

A. They suggest that a ruler who is feared can retain power, while a ruler who is hated is less likely to do so

Explanation:

Read the passage from chapter 17 of The Prince.

Nevertheless a prince ought to inspire fear in such a way that, if he does not win love, he avoids hatred; because he can endure very well being feared whilst he is not hated, which will always be as long as he abstains from the property of his citizens and subjects and from their women. But when it is necessary for him to proceed against the life of someone, he must do it on proper justification and for manifest cause, but above all things he must keep his hands off the property of others, because men more quickly forget the death of their father than the loss of their patrimony. Besides, pretexts for taking away the property are never wanting; for he who has once begun to live by robbery will always find pretexts for seizing what belongs to others; but reasons for taking life, on the contrary, are more difficult to find and sooner lapse. But when a prince is with his army, and has under control a multitude of soldiers, then it is quite necessary for him to disregard the reputation of cruelty, for without it he would never hold his army united or disposed to its duties.

Serga [27]3 years ago
3 0

The correct answer is A. They suggest that a ruler who is feared can retain power, while a ruler who is hated is less likely to do so.

Explanation:

In the passage presented, Machiavelli explains the way the prince needs to inspire fear rather than hate "Nevertheless a prince ought to inspire fear in such a way that, if he does not win love, he avoids hatred". According to him, this is necessary because the prince can govern if there is fear but not hate, about this, Machiavelli states the prince should never take away property because this would lead to hate form people; however, if necessary he can take life, although he recommends doing this due to proper reasons and without creating a reputation of cruelty as otherwise hate will emerge and this is not advisable.

According to this, Machiavelli proposes it is good people fear rather than hate a ruler and therefore the words feared and hatred in the passage "suggest that a ruler who is feared can retain power, while a ruler who is hated is less likely to do so".

You might be interested in
Which beliefs most contributed to the colonists willingness to face hardships together?
tankabanditka [31]

Answer;

The Pilgrims believe they were chosen by God to find a "promised land", and that God would provide everything they need.


Explanation;

-The Pilgrims believes, most contributed to the colonists´ willingness to face hardships together.

-Bradford´s central idea was that God provides everything, even when faced with uncertainty and death. His purpose was to educate future settlers about the Pilgrim´s sacrifices and assure them that their goals were righteous

7 0
4 years ago
Read 2 more answers
The blues write down one example of the blues that you have experienced before​
Kazeer [188]

Answer:

living in that time area of time

6 0
3 years ago
Select the correct text in the passage.
NeTakaya

Answer:

His neck ached horribly; his brain was on fire, his heart, which had been fluttering faintly, gave a great leap, trying to force itself out at his mouth.

Explanation:

Ambrose Bierce's "An Occurrence at Owl Creek Bridge" is a short story that tells the story of the hanging of Peyton Farquhar because of his crime of attempting to help destroy Owl Creek's railroad bridge. The story focuses on his dream where he escapes the execution but in reality, he was hanged. The story oscillates between the dream and reality.

Understanding that the narration oscillates between the desire to escape/the dream and the reality of the situation, it is difficult to know which is which. But in the given passage, the sentence that shows the reality of his situation is the description of the pain he experienced. The narrator reveals, <em>"His neck ached horribly; his brain was on fire, his heart, which had been fluttering faintly, gave a great leap, trying to force itself out at his mouth."</em> This is, in fact, the real pain that Farquhar is experiencing when he was hanged, but to him, he dreamed that he was underwater and that he's going to escape.

Thus, the correct answer is<u> "His neck ached horribly; his brain was on fire, his heart, which had been fluttering faintly, gave a great leap, trying to force itself out at his mouth."</u>

8 0
3 years ago
In "Coming Through Fog," how do their mother's words
Alex777 [14]

Answer:

Her words help Jenna and Sofia to think differently about their conflict.

Explanation:

took the test in k12 :3

3 0
2 years ago
Read 2 more answers
Which theme is most likely conveyed in this passage​
romanna [79]

Answer:

You didn't attach the passage

Explanation:

Look up a list of themes and try to match which one fits.

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Read each incomplete sentence. Choose the option with the correct word or phrase that completes the sentence.In the lesson, Maar
    12·1 answer
  • What category is the best way to receive the maximum points ? A . Evidence in elaboration ..B conventions .. C purpose , focus a
    12·1 answer
  • CRITICALLY DISCUSS IMPACT THAT LENIN ECONOMIC POLICIES BETWEEN 1917-1924 HAD ON THE RUSSIAN ECONOMY
    7·1 answer
  • What can be inferred about the author of "Life Without Go-Go Boots" from this statement: "She’s in school now, and I’m very quic
    5·1 answer
  • Women's labored opportunities (1980, 1990, and 2017) in Sonora
    9·1 answer
  • Read the passage. We were glad that she had made a friend. We weren’t sure about the offhand attitude in which she ditched the p
    9·2 answers
  • How does the figurative language in lines 1-4
    9·1 answer
  • What is worse hate or difference? Explain your answer. (1 paragraph 5 sentences minimum)
    7·1 answer
  • Can someone please help me with this?
    11·2 answers
  • Supply the blanks to complete the borrowed words
    9·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!