1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
uranmaximum [27]
3 years ago
5

El doctor está ______________la temperatura.

Spanish
2 answers:
MAXImum [283]3 years ago
8 0
I believe the answer is tomando present tense ,
(D)

im fluent in spanish so i hope i can help in any form or way ....wish you the best of luck
SVEN [57.7K]3 years ago
5 0
Is tomando, as in taking it right now 

You might be interested in
Can someone please help!!! i’ll give uhh the thing
grandymaker [24]
Well basically here it’s just saying to list 2 articles of clothing or accessories they are wearing you can easily translate English to Spanish :)
7 0
3 years ago
Choose the best translation of the following phrase.
Brut [27]
Una mochila azul it’s the second one
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which two African countries border Equatorial Guinea?
Illusion [34]
A quick look on the map shows that Cameroon and Gabon border Equatorial Guinea!

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
(04.03 MC) Listen, read the question, and choose the option with the correct answer. Based on the audio, what can be concluded a
Masja [62]

Answer:

The bride's and groom's parents split the costs of the wedding and the reception.

Explanation:

The bride's parents paid for everything. - This isn't fair bc they paid for the groom's part of the wedding too...

The bride's parents paid for the wedding and the groom's paid for the reception. - The costs aren't even.

The bride's and groom's parents split the costs of the wedding and the reception. - This is the fairest answer!

The groom's parents paid for everything. - This isn't fair bc they paid for the bride's part of the wedding too... I mean grooms may do this, well most likely if they're rich.

Brainlist Pls!

4 0
3 years ago
Uds. (empezar)
blsea [12.9K]

Question 1: Uds. (empezar)

Answer 1: Ustedes empiezan.

Question 2: Ud. (mirar)

Answer 2: Usted mira.

Question 3: Ud. (escribir)

Answer 3: Usted escribe.

Question 4: Ud. (comer)

Answer 4: Usted come.

Question 5: Ud. (beber)

Answer 5: Usted bebe.

Question 6: Ud. (respirar)

Answer 6: Usted respira.

Question 7: Usted (estudiar)

Answer 7: Usted estudia.

Question 8: Usted (escuchar)

Answer 8: Usted escucha.

Question 9: Ustedes (beber)

Answer 9: Ustedes beben.

Question 10: Usted (ver)

Answer 10: Usted ve.

Question 11: Uds. (usar)

Answer 11: Ustedes usan.

Question 11: Uds. (estudiar)

Answer 12: Ustedes estudian.

Question 13: Uds. (escribir)

Answer 13: Ustedes escriben.

Question 14: Uds. (comer)

Answer 14: Ustedes comen.

Question 15: Uds. (bailar)

Answer 15: Ustedes bailan.

\textit{\textbf{Spymore}}​

8 0
3 years ago
Other questions:
  • My mother hugs me every night.
    5·2 answers
  • Jaime y Tina son las personas a conocí la semana pasada. Quieren comprar una casa está en las afueras de la ciudad. Es una casa
    11·1 answer
  • ¿cuáles no son las maneras de llegar a parismina?
    12·2 answers
  • Diego es un empleado amable. Es . Question 2 with 1 blankFelipe y Juan Carlos son unos malos camareros. Son . Question 3 with 1
    12·1 answer
  • Fill in the blank in the following sentence with the appropriate form of the
    5·2 answers
  • En Lucas lenz que datos el tenia para encontrar la pluma de el vampiro ? URGENTE, pls
    12·1 answer
  • I just need the correct endings
    13·2 answers
  • Please help with IR preterite verbs
    15·1 answer
  • IS THIS CORRECT OR NO???
    13·2 answers
  • Answers for Transformar? (VHL)
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!