Answer:
this is known as emotional/physical stress whereby the stress could be affecting your body e.g too much school work & it includes your feelings and thoughts e.g overthinking.
The reason for soldiers to stop Annemarie while on the way to Uncle Henrik's boat is that they are looking for escaping Jews.
Hope this helps :)
Answer: in the first passage the author means lonely as the regular definition which is being alone. He talks about the flowers and things because he is having alone time admiring them. He also talks about how he usually go on this walk to admire plants. Also, he talks about how he is so alone that nature is pretty much his friend.
The second passage refers to being lonely as in the greatness in enjoying your imagination when your friends are not around. For example, boredom can be used as the way this passage describes being lonely. In the first stanza, the poet says that he was wandering lonely as a Cloud that floats on high o'er vales and Hills. The phrase refers to him being roaming around without any purpose. He was all alone like a cloud that floats high in the valley.
Explanation:
Answer:
Many hospitals offer a wide range of services, including emergency care, scheduled surgeries, labor and delivery services, diagnostic testing, lab work, and patient education. Depending on their health situation, patients may receive inpatient or outpatient care from a hospital.
Explanation:
it may help you