1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Semenov [28]
3 years ago
15

Match the detailed statements from the passage with the major points they best support.

English
2 answers:
gladu [14]3 years ago
3 0
Where is the picture?
Leni [432]3 years ago
3 0

Answer:

show us the pic

Explanation:

we need a picture of it

You might be interested in
HELP ME ASAPPPP
Akimi4 [234]

Answer:

1) D

2) D

3) A

Explanation:

I just took the quiz!

3 0
4 years ago
Your friend has informed you that his uncle has decided not to look after him in school anymore. Write at least two reason why h
Mkey [24]

Answer:

Dear Mr. Malik

I write this letter to talk to you about your nephew Jhonny and to emphasize the importance of having you as a support for his academic life.

As you may already know, Jhonny is a spectacular teenager who shows a strong talent for English and literature classes, although he has difficulties in other subjects, which is normal for most young people. We all believe that Jhonny has a bright future ahead of him, but unfortunately he has no resources of his own to move forward with his dreams, needing a lot of your support.

You more than I know that Jhonny cannot count on his parents to support his studies, since you are the closest and most important relative in this regard. Adult support is highly important for academic development and a promising future professional life.

I am sure that Jhonny is very grateful for everything you do for him and is very sad and shaken by the possibility of losing his support, but he has difficulties in telling you, which motivates me to write this letter.

I appreciate your understanding and hope that I have managed to change your opinion.

Kind regards,

Agatha Melly.

3 0
3 years ago
Hi!! Help please
borishaifa [10]

Answer: It emphasizes that fighting the British is the only option left for the colonists.

Explanation:

They have tried reasoning with the British for 10 years, but it is just not working. Also, the previous tries have NOT been successful, so the only other answer we have a B.

5 0
2 years ago
Read 2 more answers
Why were some African American children sent from the North back to the South to live with their grandparents?
Veseljchak [2.6K]
Do you have any choices?
7 0
3 years ago
What is 6r+7 for r = 1.2
STALIN [3.7K]
Replace r with 1.2....you'll get 6(1.2)+7....multiply the 6×1.2=7.2 then add 7 7.2+7=14.2
3 0
4 years ago
Other questions:
  • Which character is described in these lines?
    14·1 answer
  • Somebody got me ? lol just trying to graduate
    15·1 answer
  • Toothpaste is to tube as milk is to _____________________.
    12·2 answers
  • Which is the best summary of the passage?
    13·1 answer
  • The legal phrase used to describe the state of litigation priorities surrounding marketplace transactions that emphasize the res
    6·2 answers
  • What type of figure of speech (metaphor, personification, etc) is being used in this sentence and why? "Let us all hope the dark
    14·1 answer
  • What important lesson does Atticus teach Scout about
    15·1 answer
  • What feature do horror and science fiction have in common?
    15·1 answer
  • Fate: In Beowulf, he makes the statement, “Fate always goes as it must.” which means Beowulf believes in whatever happens that i
    6·2 answers
  • Help help help help I need yall's to answer a Grimm brother fairy tale
    12·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!