Answer:
It is computer mediated. Mass media could not be the answer because before computers, there was still mass communication for almost 60 years prior than computers. The newspaper was a form of mass communication and that style is age old. Case in point, the answer is computer mediated.
Explanation:
 
        
             
        
        
        
Answer is B because it does not include an opinion or paraphrase, but gives all necessary details of the passage
        
                    
             
        
        
        
was sure is the error in this sentence. So the last one is incorrect
 
        
             
        
        
        
Answer:
The idea stressed in the passage is:
C) the dismantling of an acquired state.
Explanation:
"The Prince" is a famous book by Machiavelli that explains his views on how to obtain and maintain power. In this particular excerpt, Machiavelli is defending the idea that dismantling an acquired state is necessary if the intention is to have power over it and keep it. He says, "The Romans, in  order to hold Capua, Carthage, and Numantia, dismantled  them, and did not lose them," using this fact as an example to prove his point. According to Machiavelli, when people belonging to the conquered state are used to having freedom, if you do not take that freedom away, they will use it to destroy you. Therefore, in order to stay in power, dismantling the conquered state is crucial.
 
        
             
        
        
        
i personally think it is better to learn from yourself than from others. if you are going through the expirience yourself, you know how it's going and feel the emotions in that exact moment. if you were to learn from someone else you wouldn't know how it actually feels to be in a situation like that to actually avoid it.