1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Blababa [14]
3 years ago
13

3. ¿____ hermanas tienes?

Spanish
2 answers:
aleksandrvk [35]3 years ago
7 0

Answer:

C

Explanation:

Thepotemich [5.8K]3 years ago
3 0
It’s c bc it’s asking more than one sister
You might be interested in
What is a common subject of Teodor Núñez Ureta paintings?
nydimaria [60]
Andean Peasents was a common subject for Teodor Nunez Ureta
8 0
3 years ago
Compramos los pasajes por Chile. Salimos el martes. incorrecto 1. El autobus pasó por los bosques. correcto incorrecto 2. Fui al
iragen [17]

Answer:

Explanation:

Compramos los pasajes por Chile. Salimos el martes. Incorrecto. This sentence is wrong, the correct preposition is para. Compramos los pasajes para Chile.

1. El autobus pasó por los bosques. correcto. This sentence is right, the preposition is por.

2. Fui al centro comercial y compré un juguete por mi sobrino. Incorrecto. This sentence is wrong, the correct preposition is para. Fui al centro comercial y compré un juguete para mi sobrino.

3. Estuvieron en Barcelona por tres semanas. correcto. This sentence is right.

5 0
3 years ago
What are the two parts of a verb?
aniked [119]

Answer:

Root and ending

Explanation:

7 0
3 years ago
II. Answer the following questions with complete sentences in Spanish. When there are cues provided, use them in your answer. 1.
earnstyle [38]
<h3>II. Answer the following questions with complete sentences in Spanish. When there are cues provided,  use them in your answer.</h3>

1. ¿Adónde vas para comprar libros?  

Answer 1 : Voy a una librería para comprar libros.

2. ¿Adónde van Uds. para ver una película?  

Answer 2 : Vamos al cine para ver una película.

3. ¿Qué tienes que hacer hoy? (read a novel)  

Answer 3 : Hoy tengo que leer una novela.

4. ¿Qué vas a hacer esta noche? (go to the museum)  

Answer 4 : Esta noche voy a ir al museo.

5. Tell someone who invites you somewhere that you are sorry but you have another engagement.

Answer 5 : Gracias por tu invitación, pero tienes que disculparme porque ya tengo otro compromiso.

6. ¿Tienes que estudiar mucho?  

Answer 6 : Sí, porque estoy preparando los exámenes.

7. ¿Van Uds. al correo para mandar una carta?  

Answer 7 : Sí, vamos al correo para mandar una carta.

8. Tell a friend that you would love to go to a club to dance.  

Answer 8 : Me encantaría ir a bailar a algún club.

9. ¿A qué hora vas a ir a la biblioteca para estudiar? (6:30)  

Answer 9 : Voy a ir a la biblioteca a las 6:30.

10. ¿Por qué vas a la panadería? (I have to buy bread.)

Answer 10 : Voy a la panadería porque tengo que comprar pan.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​  

6 0
3 years ago
Juego 5B: Sopa de letras please i just need these 3 then im done ive been stuck for 2 hours
Novay_Z [31]
The answer is quadupllo try finding it
5 0
1 year ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • What is the equator usually called in Ecuador?
    12·2 answers
  • 13. In a large hall, a pendulum is to be made by suspending a 40-kg ball from the end of steel
    15·1 answer
  • Write “le” or “les” based on the context.
    5·2 answers
  • The mean of 4 numbers is 7. 3 of the numbers are 5, 7, and 7. What is the fourth number?​
    11·2 answers
  • 2: Realiza un collage sobre la segunda
    15·1 answer
  • Which of the following sentences uses the present perfect correctly? Mi padre cubre la olla. Mi padre ha cubrido la olla. Mi pad
    6·2 answers
  • [HELP!SPANISH] completa las oraciones con el presente indicativo de los verbos en paréntesis.​
    7·1 answer
  • Spanish HELPPPPPPLZZZ :(
    12·1 answer
  • Please help due today noww pleaseee it’s very hard i’m literally failing
    10·2 answers
  • Listen, read the question, and choose the option with the correct answer.
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!