The theme being presented was think twice before you say anything. I think this was the theme because, the grasshopper could not be responsible of getting food, and the ants did not want to give their food. So the theme was think twice before you say anything.
Drawling logical conclusions
Answer:
1. A
2. D
Explanation:
Amble means to stroll, he says he doesn't like walking strutting before a small child who is walking in a relaxed manner.
The meaning of curtail'd in the passage shows being deprived.
The answer is:
Gatsby believes that Daisy will be impressed when she sees his large, expensive home.
According to the passage from Francis Scott Fitzgerald's "The Great Gatsby," the protagonist wishes to meet Daisy at Nick's house because his own large house is just next door. As a result, he hopes she will be aroused and fascinated by Gatsby's mansion. After all, he had bought the house because it was right across the bay from Daisy's.