1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
stellarik [79]
3 years ago
5

The following passage is Article 6 of the Declaration of the Rights of Man, approved by the National Assembly of France, August

26, 1789. Use the passage to answer the following question: "Liberty consists in the freedom to do everything which injures no one else; hence the exercise of the natural rights of each man has no limits except those which assure to the other members of the society the enjoyment of the same rights. These limits can only be determined by law." How would English Enlightenment philosopher John Locke feel about the article?
History
2 answers:
Ber [7]3 years ago
7 0

Answer:

It promotes the concept of natural rights.

Explanation:

Leya [2.2K]3 years ago
5 0
He would support it because he claimed that the rights mentioned are unalienable and are self-evident. It is the duty of the law and the state to protect these rights because nobody has the right to take them away. They will only be forbidden if others try to take take those rights away from you. If someone tries to kill you, they go to jail, that is a simple way of explaining it. He tried to take your life so you take his liberty.
You might be interested in
Republicans was an example of what?
lubasha [3.4K]
They are an example of elephants

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
PART B: Which phrase from the text best supports the answer to Part A?
ycow [4]

Answer:C?

Explanation:

8 0
3 years ago
Brief History of unequal pay in Georgia
tatyana61 [14]
The Library of Congress Prints & Photographs Division has extensive holdings of World War I era posters. Available online are approximately 1,900 posters created between 1914 and 1920. Most relate directly to the war, but some German posters date from the post-war period and illustrate events such as the rise of Bolshevism and Communism, the 1919 General Assembly election and various plebiscites.
3 0
3 years ago
Where was Mesopotamia, and what does the name mean?
Ilya [14]

Answer:

It's located in between west Asia's Tigris and Euphrate rivers and means "between the rivers" because it was in between the two rivers

Explanation:

6 0
2 years ago
What was one characteristic that contributed to the success of chandraguptas mauryan government.? A. The participation of citize
BARSIC [14]
"The establishment of a bureaucracy to manage civil affairs" was the one characteristic among the following choices given in the question that contributed to <span>the success of Chandragupta's Mauryan government. The correct option among all the options given in the question is the third option or option "C".</span>
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • All of the following are reason why George H.W. Bush was not reelected EXCEPT
    14·1 answer
  • The kennedy and johnson administrations quiz answers
    8·1 answer
  • Which is the closest antonym for the word determination?
    9·1 answer
  • Roman religion was adapted from who
    6·1 answer
  • How did france, great britain, and the united states respond to the berlin blockade?
    14·1 answer
  • When you treat people well, those same people might not treat you the same way. But if you pay attention, you’ll notice that All
    12·1 answer
  • This information was included in a slide-show presentation to a high school history
    8·1 answer
  • Write an essay:
    5·1 answer
  • PLEASE HELP WILL GIVE BRAINLIEST!!!! 20+
    10·2 answers
  • Which of the following contributed to Canada’s difficulties in forming a robust national identity during the late nineteenth cen
    13·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!