The correct answer should be C) bias
If the person works for a national energy company there is high chance that the person would be a bit biased towards installing the new systems. This should definitely be checked.
This question is missing the options. Here they are:
A The passage provides an explanation of relationships within a family.
B The passage presents a revelation about children growing older.
C The passage captures a conversation regarding reuniting cousins.
D The passage describes an anecdote about traveling by ship.
Answer:
The correct answer is option B The passage presents a revelation about children growing older.
Explanation:
This passage is a description of how the characters have grown, and this is what they talk about among themselves. They see totally changed people and comment on who they are and their great aspects.
This conversation takes place on Rose and Phebe's return trip.
Given this information we can say that the correct answer is option B.
<span>Where m and n are statements m V n is called the disjunction of ma and n. The correct option among all the options that are given in the question is the first option. The other choices can be easily negated. I hope that this is the answer that you were looking for and the answer has come to your desired help.</span>
Answer:
Hover for more information. Lyddie feels sad when Charlie leaves, because she will miss him and Rachel. Since their mother left, Lyddie has been alone most of the time. When Charles tells her that he has a new family and offers to take Rachel, Lyddie feels lonely.
Explanation: