Answer:
B
Explanation:
cause the title when it say over the big top it means the big issue and the rise and fall of circus culture in america so that mean its not tolking about a person or a group it is tolking about a country
Hi. You did not present the answer options, which makes it impossible for your question to be answered. However, when searching for your question on the internet, I was able to find another question exactly like yours, which showed the answer options present in the attached image below. In that case, I hope the answer below can help you.
Answer:
It is so hard to talk to John about my case, because he is so wise, and because he loves me so.
Explanation:
Verbal irony refers to a moment in the text when the narrator or character speaks something contrary to reality. It is possible to see this in the sentence above because the narrator says that her husband loves her and cares a lot about her, but this is not true, since "The yellow wallpaper" tells the story of a woman who, when presenting symptoms of emotional exhaustion, was locked away by her husband who began to "paint" her as a crazy woman and acted in a way that made her more dependent and out of touch with reality.
Conflict because there is always drama and characters because you need them to start drama lol idrk I’m just trying to help
No you can keep them to yourself pls
Answer:
A. Athletes who overcame incredible obstacles to excel in sports.
Explanation:
As seen in the given passages, both passages talk about the way both Jackie Robinson and Wilma Rudolph came to be sports greats. The passages contain details about how both of them overcame the many and hard obstacles to get to where they are now.
Passage 1 provides details of the great baseball legend Jackie Robinson and his way to becoming one of the greats in the game and also the very first black man to play in the Major Leagues in the 20th century. His journey was filled with <em>"malicious catcalls and racial slurs shouted from the stands and even anonymous death threats"</em>, even at times enduring <em>"rival players [who] threw pitches at Robinson’s head, spat on him when he slid into a base and attempted to injure him with the spikes on their shoes"</em>.
Passage 2 reveals the journey of Wilma Rudolph who had to overcome <em>"pneumonia, polio, and scarlet fever"</em> that left her unable to walk properly. But despite all odds, she came to be<em> "one of America’s first great track and field athletes"</em>.
Thus, <u>both passages provide information about these two athletes who overcame incredible obstacles to be what they are now, excelling in their own fields.</u>