<span>Relations between Hindus and Muslims were largely based upon trade until around 900AD when outlying Hindu communities began converting to Islam. This precipitated some armed conflict and struggles for territory on the sub-continent. Much of Islam's spread was made possible through Sufism, a sort of hybrid of Islam and Hinduism. Integration occurred under British Colonial Rule, and both Hindus and Muslims banded together to resist the British. Things changed when the British partitioned India based upon religious demographics - creating Pakistan, Kashmir, and creating conflict between the groups that persists to this day.
</span>
Protect the US against threats
The first federally funded telegraph connected "<span>(E) Washington, D.C., and Baltimore" due mostly to the fact that this was the easy route to manage at this early stage. </span>
Answer:
I would go for statement one, but statement 3 is also a big one
Answer:D
Explanation:the information in the passage didn’t talk about a or b nor is that a thing in the constitution now so those are completely false leaving you with either c or d now c is talking about a single house of Congress we still only have 2 houses in Congress however the question is asking different then info in the passage and everything else was already mentioned in the passage so I would say d is your answer because the passage never talked about ending slavery or gradually ending it at that