Mrs. Flowers says that Marguerite must understand that people come from different life circumstances. She must be tolerant of ignorance and understanding of illiteracy. She explains that some of the greatest thinkers and humanitarians in history never opened a book.
Answer:
The following is the first one
Explanation: a surface triangle. 45 sides both with a 5.
The lines from the passage best support this central idea are:.
- only a small fraction of the information flowing around the world is securely encrypted.
- few of these people take adequate precautions in terms of privacy
- law enforcers and anybody else with a curious mind can get their hands on more information
<h3>What is Topic sentence?</h3>
Topic sentence refer to the central or main idea of an article or paragraph which entails what the article is alll about.
Therefore, The lines from the passage best support this central idea are:.
- only a small fraction of the information flowing around the world is securely encrypted.
- few of these people take adequate precautions in terms of privacy
- law enforcers and anybody else with a curious mind can get their hands on more information.
Learn more about topic sentence below.
brainly.com/question/5526170
#SPJ1
Answer:
because you don't have to worry about forgetting your school supplies.
Explanation:
You won't be able to see your friends face to face but at least you won't forget about anything, for example; <em>books, pencils, etc.</em>